Logo Prinsjesfestival


PrinsjesCabaret

Wanneer:
17 september 2017 @ 13:00
2017-09-17T13:00:00+02:00
2017-09-17T13:15:00+02:00
Waar:
Theater Diligentia
Lange Voorhout 5
Den Haag
Kosten:
Vanaf €18,-

Prinsjescabaret op zondag 17, maandag 18 en op Prinsjesdag.

Bij de opening van het parlementaire jaar hoort het Prinsjescabaret. Het blikt terug op politieke ontwikkelingen, het stelt vragen die een antwoord nodig hebben. Het houdt de bezoekers een spiegel voor en neemt vooral onze bestuurders en volksvertegenwoordigers op de hak. Het is een politieke eindejaarsconference in de traditie van Youp van ’t Hek en Wim Kan. Jan Jaap van der Wal is er enthousiast ambassadeur en presentator van. Jaarlijks geeft hij samen met een aantal andere cabaretiers een unieke kijk op de politiek.

De afgelopen jaren waren de voorstellingen van Prinsjescabaret steevast uitverkocht. In dit lustrumjaar van Prinsjesfestival breiden we het aantal voorstellingen daarom uit. Naast de avond voor Prinsjesdag en de avond van Prinsjesdag zelf, is er dit jaar ook op zondagmiddag een voorstelling.

Line-up: Jan Jaap van der Wal, Pieter Derks, Kiki Schippers en Kasper van der Laan

Tijdens het Prinsjescabaret zetten Jan Jaap van der Wal, Pieter Derks, Kiki Schippers en Kasper van der Laan het Nederlandse politieke landschap in hun eigen daglicht. Vilein, om van te huilen…maar van het lachen, dat dan weer wel.