Benieuwd naar de smaak van Overijssel? Of heimwee naar de lekkerste gerechten uit je geboortestad of de stad waar je hebt gestudeerd? Kom langs bij een van de deelnemende restaurants en bestel het Prinsjesdiner. Topkok Martin Kruithof van tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn heeft samen met 4 collega’s, op uitnodiging van de provincie Overijssel, een schitterend viergangen diner samengesteld. Maak kennis met het beste dat Overijssel te bieden heeft.
Het Prinsjesdiner is een Overijsselse parade van mondvermaakjes en bestaat uit:
* Roodbont IJsselrund, tartaar van rund met krokant van Zwolse mosterd
* Snoekbaars uit ’t Vechtdal, snoekbaars met thee van licht gerookte paling en munt
* Twentse reerug, reerug met eekhoorntjesbrood uit Salland en groenten van Landgoed Singraven
* Blöf van weerribbenzuivel met bramen
* Vlierbessenbloesembonbons en Blokzijler blok bij de koffie of wiedenthee
Slechts 1 week te bestellen
Speciaal ter ere van het Prinsjesfestival is dit unieke diner slechts 1 week ( van 10 tot 15 september) te bestellen bij de volgende restaurants in de binnenstad van Den Haag:
* Millers
* Het Kabinet
* It Rains Fishes
* La Liguria
* Schlemmer
* Le Bistroquet