Meesterkok Henk Savelberg verzorgt het PrinsjesDiner 2014

Van vrijdag 12 t/m 19 september serveren diverse restaurants in en om de Haagse Denneweg het Prinsjesdiner 2014. En omdat dit jaar de provincie Limburg centraal staat, serveren de restaurants een heerlijk menu dat voornamelijk uit Limburgse ingrediënten bestaat. U zult zien dat dat er meer zijn dan asperges en vlaai! Meesterkok én Limburger Henk Savelberg van Hotel Restaurant Savelberg in Voorburg en zijn chef de cuisine Gijs Verbeek zijn dit jaar verantwoordelijk voor de samenstelling van het Limburgse Prinsjesdiner. Hun Prinsjesdiner vormt de basis voor de diners die de deelnemende restaurants gaan serveren tijdens het Prinsjesfestival.

U kunt bij de volgende restaurants terecht voor een heerlijk Prinsjesdiner, later volgen meer!

De chefs van deze restaurants kregen op 1 september een demonstratie van Henk Savelberg en Gijs Verbeek. Leerlingen van de Horeca Academie hielpen daar met het samenstellen van de eerste Prinsjesdiners.

Bent u restauranteigenaar en heeft u interesse in het Prinsjesdiner? Neemt u dan contact op met de organisatie van het Prinsjesdiner via prinsjesdiner@prinsjesfestival.nl
[divider][icon name=”map-marker” class=”fa-2x”] Locatie: restaurants Lange Voorhout, Denneweg en omgeving

[icon name=”calendar” class=”fa-2x”] Datum: Van 12 t/m 19 september 2014[divider]

Restaurant-DesIndes-Logo fouquet allard kopie  bistroquet kopie F01_-_Restaurant_Dendy schlemmer

Logo HA zwart - grootst